Over ons

Van der Heijden Schoonmaakdiensten nu Van der Heijden Facility BV. is in 2007 begonnen met een klein gedreven team. Stap voor stap is het klantportfolio vergroot door ons ten alle tijden aan de hieronder gestelde kernwaarden van ons bedrijf te houden. Na al deze gestelde voorwaarden hebben wij een klantenkring opgebouwd waar wij trots op mogen zijn. Momenteel zijn er 122 personeelsleden in dienst.

Een belangrijk punt wat bij ons hoog in het vaandel staat is ” afspraak is afspraak”. Zo kunt u verwachten dat de afspraken die u maakt met Van der Heijden Facility BV.  ook altijd zullen worden nageleefd.

De kernwaarden waar van der Heijden Facility voor staat en degene die u ten alle tijden van ons kan verwachten:

  Afspraak is afspraak
  Klantgericht
  Scherpe offertes
  Kwaliteitswerk
  Klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend
  Gecertificeerd en gekwalificeerd personeel
  Nederlandstalig personeel
  Eigen professionele schoonmaakapparatuur

Wilt u vrijblijvend een prijsopgave ontvangen. Bel 0182-742545 of mail naar info@vdheijdenbv.nl.

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.