Bungalowpark schoonmaak

Professionele schoonmaak is onmisbaar bij bungalowparken. De gasten van een bungalowpark willen zorgeloos van een ontspannen tijd kunnen genieten in een schone woning. Van der Heijden Facility BV. heeft ervaring met de schoonmaak van bungalow woningen en weet precies wat er nodig is voor tevreden klanten die van uw schone vakantiewoningen kunnen genieten. Van der Heijden schoonmaakdiensten kan de planning en regelmatige reiniging van uw bungalowpark uit handen nemen.

Onze schoonmakers/sters zijn ervaren, deskundig en representatief. Lees hier meer over de opleiding van ons personeel. Met een oog voor detail maken wij het verschil.

De schoonmaak van een bungalowpark vraag om flexibiliteit, daar houden wij rekening mee. Met onze jaren ervaring kunnen wij het plannen en coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen en efficiënt laten verlopen.

Onze dienstverlening voor bungalowparken:

  Korte communicatielijnen
  Ervaren en flexibele schoonmakers/sters
  Planning en coördineren van schoonmaakwerkzaamheden
  Dagelijkse controle op bungalows
  Controle op materialen, middelen en machines
  Contracten en service op maat
  Maatwerktrainingen voor medewerkers

Aanvullende services:

  Glasbewassing
  Bedden opmaken
  Reinigen van linnengoed
  Leveren van sanitaire voorzieningen
  Inbrengen van inventaris, welkomstpakket en kindermeubilair

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.