Vve en Woningbouwcorporatie

Van der Heijden Facility BV. verzorgt voor verschillende woningcorporaties de schoonmaak van diverse complexen. Wij snappen dat het belangrijk is dat bezoekers een eerste goede, en vooral schone, indruk krijgen van een gebouw.

U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor de schoonmaak van uw VVE (Vereniging Van Eigenaren) complex. Wij nemen de zorg uit handen voor de schoonmaak en reiniging van panden en complexen. Zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van een entree, liften, parkeergarages, trappenhallen, gemeenschappelijke ruimtes of glasbewassing aan de binnen- en buitenkant van het pand.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.