Particuliere schoonmaak

Van der Heijden schoonmaakdiensten is een allround schoonmaakbedrijf dat zich ook richt op particulieren schoonmaak. Wij maken uw woning schoon op professionele en vakkundige wijze.

Of het nu gaat om een wekelijkse of eenmalige schoonmaak, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij staan bekend om onze gemotiveerde schoonmakers/sters met de juiste kennis en oog voor detail. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakdiploma. Ook volgt ons team interne en externe opleidingen en trainingen op het gebied van omgangsvormen, deskundigheid en professionaliteit. Lees hier meer over de opleiding van ons personeel.

Wij werken met eigen professionele middelen en materialen. Van microvezeldoek en stofzuigen tot aan moppen met een vlakmop systeem. U hoeft dus niks in huis te hebben. Waar u ook woont, wij sturen een schoonmaker/ster naar uw woonadres. Of het gaan om het reinigen van een dakkapel, de ramen wassen, de bestrating of de schoonmaak van uw interieur, strijkgoed of de bedden laten opmaken, wij ontzorgen u!

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.