Kantoor schoonmaak

Van der Heijden Facility BV. is al 14 jaar dé facilitaire partner in onder andere kantoorschoonmaak.

Een bedrijfspand is het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat dit er altijd netjes en schoon uitziet voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Een schone, hygiënische werkplek werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw personeel met een veilig en prettig gevoel aan het werk kan. Regelmatig onderhoud zorgt er daarnaast ook voor dat uw pand langer mee gaat.

Onze werkwijze

Voor elke klant maken wij een programma op maat waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen. U kunt hierbij aangeven in welke frequentie u een schoonmaker/ster wenst en voor welke werkzaamheden. Wij werken met vaste, vakbekwame mensen die zorgen voor een nauwkeurige en precieze uitvoering van alle taken voor een fris en netjes kantoor.

Van uw schoonmaker/ster kunt u duidelijke communicatie verwachten en wordt u op de hoogte gehouden van de planning en alle werkzaamheden door middel van een logboek. Hiermee kunt u inzicht en controle houden op de schoonmaak van uw kantoor.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.