Professionele glazenwasser nodig?

Van der Heijden Facility BV.heeft een grote team en (VCA) gecertificeerde en gekwalificeerde glazenwassers. Veiligheid is erg belangrijk bij glasbewassing. Wij willen de garantie geven voor de maximale veiligheid van ons team en voldoen daarom aan alle ARBO regels. Wij werken met risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) om eventuele risico’s in kaart te brengen. Daarnaast beschikken onze medewerkers over alle mogelijke hulpmiddelen, een veiligheidspaspoort en een diploma voor uitzonderlijke situaties.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
 

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.