Opleiding personeelsleden

Bij Van der Heijden Facility BV. werken wij uitsluitend met een vakbekwaam, gecertificeerd en gekwalificeerd personeel.

Dit gaat niet zonder investering in onze medewerkers. Van der Heijden Facility BV. geeft alle medewerkers gelegenheid om cursussen te volgen en zich verder te ontwikkelen in ons vak.

Op deze manier zijn zij geheel op de hoogte van de laatste wetgeving en regels en de nieuwste ontwikkelingen op het werkgebied. Alle medewerkers hebben de cursus Basisveiligheid VCA gevolgd. Alle leidinggevende zijn in het bezit van een  VCA-VOL certificaat. De belangrijkste reden hiervan is dat alle medewerkers met deze cursus bewust worden gemaakt van de gevaren op het werk.

Erkend Leerbedrijf

Van der Heijden Facility BV. is erkend als leerbedrijf door Savantis. Deze erkenning  betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor  de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap in de toekomst.

U kunt ons ook vinden op www.savantis.nl

De volgende cursussen zijn door onze medewerkers behaald:

  Gevelreiniging
  Trappenhuis reiniging (portiek schoonmaak)
  Basis en specialistisch vloeronderhoud
  Vakopleiding glazenwasser

SIEV Keurmerk

Een Keurmerk ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat zich wil onderscheiden in de markt.

‘Een bedrijf met SIEV keurmerk zal een voorbeeldfunctie zijn van goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche.’

 

Contact

Van der Heijden Facility BV.
Dirk Verheulweg 24
2741 JR Waddinxveen

0182-742545
Wij denken aan het milieu

Wij denken aan het milieu

Geplaatst op: 2018-10-10

Biologisch afbreekbaar, beter voor het milieu Van der Heijden Facility BV. werkt uitsluitend met producten en materialen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze producten en materialen zijn volgens de Europes

Lees meer Meer nieuws
  • Wat wij doen is u ontzorgen!

    Van der Heijden Facility BV.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.